Vi är Västra Götalands Bygg och Tak AB

 

Om oss

Låter du oss ta hand om taket kan du vara trygg i många år framåt. Vi har ett tydligt fokus och det är att leverera täta, vackra och hållbara tak. Vi har i över 10 års tid lagt över 1000 villatak samt ett flertal större bostadsrättsföreningar i Göteborg och Västra Götaland med omnejd. Inom våran nisch betong-, tegel- och plåttak har vi blivit en av västra Sveriges främsta takläggare. Under 2018 har vi blivit certifierade inom solceller och kan idag erbjuda både exklusiva lertegelpannor med inbyggda solceller för den kräsne samt traditionella solcellspaneler för den ekonomiska.
Vi använder vi enbart förstklassiga material så som rostfria infästningsmaterial, aluminiumplåt till skorstenar och ventilationshuvar, papp och takpannor med 30 års garanti samt välkända solcellsmaterial med erkänd kvalité och livslängd. Vi följer alltid HUS AMA och tillverkarnas monteringsanvisningar samt den branschgemensamma standard som takmaterialtillverkarna tagit fram.

Vi vill att Din upplevelse av oss ska vara bra! Vårat mål är därför att hålla högsta klass från offert, genom byggprocessen och till färdigställande. Vi vill vara lättillgängliga och flexibla för att möta just Ditt behov. För oss är det viktigt att du som kund känner att du står i centrum. Därför hoppar vi inte mellan olika projekt utan avslutar det vi påbörjat innan vi går vidare.

Västra Götalands Bygg och Tak ägs och drivs av Viktor och Agnese Bulle samt Josef Egfors. Från början samarbetade Josef och Viktor med var sin enskild firma. Under 2013 bildades ett gemensamt AB och sedan dess har utvecklingen rullat på i högt tempo. Välkommen att kontakta oss!

Våra värderingar

Värdeskapande

Vi vill skapa värde och trygghet genom täta, vackra och hållbara tak.

Effektivitet

Vi vill utföra arbetet snabbt och effektivt utan att kompromissa med kvalité eller säkerhet.

Hjälpsamhet

Att vara tillgängliga, lyhörda, vänliga och hjälpsamma ska vara vårat kännetecken.

Ansvar

Vi vill ta ansvar för våra handlingar. Klagomål ska behandlas och lösas omedelbart.

Integritet

Vi försöker att alltid se till kundens bästa.

Samarbete

Alla våra anställda förstår och tar ansvar för att deras del av arbetet är avgörande för ett lyckat slutresultat. I en affärsrelation hjälper man varandra för att tillsammans nå bästa resultat.