Modern Takomläggning med Solceller på Radhus i Stenkullen

Modern Takomläggning med Solceller på Radhus i Stenkullen
admin

En takrenovering kan revolutionera ett hem, och i Stenkullen har Västra Götalands Bygg & Tak AB (VGBT) gjort just det. Radhuset har inte bara fått ett visuellt lyft men även en energimässig transformation tack vare nya solpaneler.

Projektets Utveckling

I Stenkullen bestämde sig en innovativ radhusägare för att uppgradera sitt tak. Med VGBT:s hjälp, förvandlades taket under 2023 fullständigt. De ersatte inte bara takpannorna, utan uppdaterade även läkten och takpappen. Viktigare ännu, de implementerade solpaneler, vilket dramatiskt förbättrade bostadens energieffektivitet.

Kloka Materialval

Med hållbarhet i åtanke valde de tegelröda takpannor från S:t Eriks Mjöbäck, berömda för sin beständighet och klassiska estetik. För att ytterligare förstärka takets motståndskraft mot det omväxlande svenska vädret, användes även den betrodda underlagsduken YEP 700.

Integration av Solenergi

I samband med takets förnyelse tog VGBT ett betydande steg mot en mer hållbar framtid genom att installera solpaneler. Denna smarta investering låter husägaren dra nytta av förnybar energi och bidrar till att minska hemmets miljöavtryck.

Kundfeedback

Kristofer, en nöjd kund från Stenkullen, delade med sig av sin positiva upplevelse: ”Mycket nöjd med leveransen och dialogen.” Hans uppskattning speglar VGBT:s engagemang för förstklassig service och kvalitet.

Sammanfattande Tankar

Denna omfattande takrenovering i Stenkullen står som ett strålande exempel på VGBT:s förmåga att smidigt integrera traditionellt hantverk med innovativa miljölösningar. Resultatet? En bostad som inte bara ser bättre ut utan även fungerar som en energiproducerande kraft.

Om du överväger en takrenovering och är intresserad av solenergi, kan Västra Götalands Bygg & Tak AB hjälpa dig. Ta del av våra tidigare framgångsrika projekt och låt oss tillsammans arbeta för ett vackrare och mer hållbart hem.

Läs våra kundrecensioner på aajoda och kontakta oss för en personlig konsultation idag.

Kontakta oss