Go to Top

Om Oss

Om Västra Götalands Bygg och Tak AB

Västra Götalands Bygg och Tak AB är ett professionellt takläggarföretag. Det innebär att vi inte slarvar med kvalitén. Vi följer alltid HUS AMA och tillverkarnas monteringsanvisningar samt den branschgemensamma standard som takmaterialtillverkarna tagit fram.

Vi jobbar med betongpannor, tegel, papp, plåttak, bandtäkt plåttak, plåtinklädnader av skorstenar, installation av takfönster, byte av hängrännor, vindskivor, takluckor, takstegar, takbryggor, ventilationshuvar, snörasskydd… listan kan göras lång! Kort och gott: Vi kan allt som har med tak att göra.

Vi har även fått uppdrag från flera kunder att göra andra typer av byggjobb såsom fasadbyten, fönster- och dörrbyten, tillbyggnader och tilläggsisolering. Vi har även uppfört två hela hus från grunden.

Våra kunder är främst privatpersoner, men även bostadsrättsföreningar och fastighetsägare är välkomna att kontakta oss då vi har kapacitet, kunskap och erfarenhet att ta oss an även större projekt. Vårt arbetsfält är främst Göteborg med omnejd men vi välkomnar även kunder från hela Västra Götaland.

Vi vill att Din upplevelse av oss ska vara bra! Vi är därför angelägna om att alltid föra en dialog med Dig som kund så att Dina förväntningar infrias. Vårt mål är att vara lättillgängliga och flexibla för att möta just Ditt behov!

Västra Götalands Bygg och Tak ägs och drivs av Viktor och Agnese Bulle samt Josef Egfors.

Välkommen att kontakta oss!